Men in Black DEZEEP Kill The Matador samsara


Laatste Posts

maxresdefault

Concept T-Shirt Voor elke gelegenheid een ander shirt..

Nano-magneetjes die van kleur veranderen? Het schijnt in de toekomst allemaal te kunnen. Nooit meer omkleden! Scheelt ook weer voor de water-rekening..

maxresdefault

Trailer: 300 Rise of an empire

Het vervolg op 300 is aangekondigd. 300: Rise of an empire gaat verder waar het eerste deel eindigde. Dezelfde makers, dezelfde vibe en met dezelfde cast. Tenminste wie het eerste deel overleeft heeft.
Verwacht: Donderdag 6 Maart.

maxresdefault

Trailer: Gameplay gta v

19 September is het zover. De release van GTA V.

De game is groter, mooier maar vooral de gameplay is uitermate strak. Deze trailer laat veel zien van wat je te wachten staat.…

maxresdefault

Atelier de l’Armee Collectie 2013

Atelier de l’Armée heeft een uitgebreide collectie vintage kleding. De stijl van de collectie is niet alleen uniek in fabricatie maar vertegenwoordigd ook een lifestyle. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

maxresdefault

Concert: Jay z the magna carter wt

29 0ktober staat Jay Z in de Ziggo Dome.

Zijn album 'Magna Carta Holy Grail' is een groot meesterwerk. En hij heeft naar aanleiding van een nummer 1 notering in Engeland een europese tour aangekondigd.

maxresdefault

PS4 Officiele trailer

De PS4 launch staat voor de deur. Het beloofd erg veel goeds te worden. Check deze trailer om alvast een indruk te krijgen van wat je te wachten staat..